Válts valóságot

Látogatóban voltam egy ismerősömmel a nagynénijénél, egy régi építésű vidéki házban. Szenzitív alkat révén – már a házba való belépés pillanatában – átjöttek a ház lakóinak az érzései, kimondott szavai, az energiák tapinthatók voltak. A falak meséltek az ott élők lelki életéről. Aki ilyet még nem tapasztalt, talán el sem hiszi. Ennek kapcsán akkor az alábbiakra légy figyelemmel.

A kimondott szavak, azok érzelmi töltete, energiája áldássá vagy átokká válhat az ott élők számára, sőt azok számára is, akik sok év után új tulajdonosai lesznek a háznak. Rájuk is ugyanúgy hatnak az energiák, mint az előző tulajdonosra.

Vannak szavak, melyek balszerencsét generálnak, vannak, amelyek boldogtalanságot hívnak be és vannak a gonosz bevonzására valók. (Légy átkozott, szerencsétlen vagyok, szegény vagyok, megcsal a párom, nincs pénzem, gonosz, haszontalan, szégyen, boldogtalan vagyok.)

Itt ezt be kell fejezni és helyette bölcsen használni, alkalmazni a Ho’oponopono, a Kabbala vagy másik filozófiát. Ezek a békét, és boldogságot, egészséget, jólétet hoznak az életbe. A környezet kitisztul és elkezdi vonzani a jót. A szeretet, a hála, az öröm frekvenciái vesznek körül.

Észrevetted a lényeget? Benned van a kulcs, a saját életed kulcsa benned van, a hozzáállásod a lényeg, a szándékod a vezetőd. Te vagy az erő! Vállald fel önmagad!