Varázslás teliholdkor

A telihold varázslata valóban egy különleges időszak, amikor sokan érzik, hogy erőteljesebben hat az energiájukra és a szándékaikra. Sok kultúrában és hagyományban a holdfázisoknak fontos szerepük van a rituálékban és varázslatokban.

Például, ha arra vágysz, hogy növekedést és fejlődést hozz létre az életedben, a telihold ideális lehet számodra. Ez az időszak rendkívül alkalmas arra, hogy megerősítsd az érzéseidet és szándékaidat, legyen az szerelem, kreativitás vagy bármilyen más terület.

Az újhold pedig inkább a kezdetek és újrakezdések ideje. Sok ember ekkor teszi meg az első lépéseket új projektek vagy célok felé. Varázslatokban is gyakran az újholdat használják, hogy elengedjenek régi dolgokat és új lehetőségeket hívjanak elő az életükbe.

A varázslatok lényegében az energiák összpontosításáról és a szándék hatalmáról szólnak. Fontos, hogy tiszta szándékkal, pozitív gondolatokkal és elköteleződéssel végezzük őket. Legyen az a szándékunk, hogy javítsunk az életünk különböző területein vagy éppen hogy erősítsük a kapcsolatainkat, a varázslatok segíthetnek abban, hogy fókuszáltabbak legyünk és erőteljesebben hozzáférjünk belső erőforrásainkhoz.