Visszatérés önmagunkhoz

Mindig van választásunk, mindenben és minden időben. Ezt jó tudni!
Önmagunkhoz való visszatérés, vagy önmagunkra találással kapcsolatban temérdek információ megtalálható könyvekben, tanulmányokban és az interneten, bárki utána olvashat és saját belátása szerint alkalmazhat.
Javaslom előtte a célt meghatározni, tudatosítani és csak utána elkezdeni a változtatást, hogy részünkké tudjon válni. Ki tudjon alakulni egy szokás, amit követünk.

A cél lehet többletsúly leadás, lehet bármilyen egészségi probléma, egy táplálkozási szokás kialakítás. Átalakíthatjuk a napi időbeosztásunkat, mely pontos tervezést igényel. Fontos, hogy a munkavégzésre fordított idő mellett a testmozgásra és a pihenésre is kellő idő jusson. A táplálkozás tervezésénél is legyünk körültekintőek, alapanyagok, vitaminok, ásványi anyagok, gyógynövények tekintetében. A minőségi összetevőkre legyünk tekintettel. A lelki életünket is tervezzük meg, hiszen egyre inkább szükség van arra, hogy tisztában legyünk önmagunk képességeivel, erőnkkel. Tudnunk kell ellazulni, majd erőt gyűjtve a tervünket teljesíteni. Javasolnám a napi szinten végzett meditáció bevezetését. Rendkívüli hatással bír.

Keress meg a 204-es melléken, ha további útmutatásra van szükséged vagy speciális élethelyzet előtt állsz!